Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

MERCEDES-BENZ EQS SEDAN: TÚL A 800 KILOMÉTEREN!

2024. május 06. - Attitűd

mercedes-benz-eqs-sedan-1.jpg

A stuttgarti prémiummárka elektromos zászlóshajója eddig is a legnagyobb hatótávolságú villanyautók közé tartozott, de a már kapható új verzió még erre is rátett néhány lapáttal.

A 108,4-ról 118 kWh kapacitásúra növelt akkumulátornak köszönhetően az alap EQS 450 4MATIC akciórádiuszát most 710 helyett 791 kilométerben adja meg a gyártó, ami 11%-os többlet. A csúcsot azonban az egyedüli 4x2-es meghajtású EQS 450+ verzió képviseli, amely a gyártó szerint akár 814 kilométert is meg tud tenni egyetlen töltéssel!

A megújult modellcsaládról még annyit érdemes tudni, hogy 360-tól 658 terjedő teljesítményt kínál, hátsó utastere az eddiginél jóval komfortosabb, a motorháztetőt pedig ismét álló Mercedes-csillag ékesíti…

Képek: © Mercedes-Benz

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr9318397969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása