Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

JOGI NYILATKOZAT

2024. március 08. - Attitűd

Azzal, hogy belép az attitudonline.blog.hu oldalra (továbbá csak Honlap), elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket:

I. Védjegyekhez fűződő jogok

1. Az attitudonline.blog.hu kifejezés szó- és ábrás védjegy. Az attitudonline.blog.hu domain (továbbiakban csak: Honlap) bejegyzett domain név. Ezen jogvédett név vagy a hozzájuk a megtévesztésig hasonló nevek, illetve kifejezések harmadik személyek által történő bármilyen használata a Tulajdonos jogait sérti, melynek elhárítása és kárának megtérítése érdekében kész minden szükséges jogi lépést megtenni.

2. A Honlap használata, illetve a jelen jogi nyilatkozat egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot a Felhasználónak a Honlapon szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármilyen használatára, hasznosítására.

II. A szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

1. Az attitudonline.blog.hu honlap szerzői jogvédelem alatt áll. A Honlap Tulajdonosa a szerzői jogi jogosultja vagy a feljogosított felhasználója a Honlapon megjelenített, természetes vagy jogi személyektől származó valamennyi tartalomnak, szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak, melyeknek a szerzői jogát törvény védi.

2. A Honlaptól cikkeket, program információkat és értesüléseket átvenni csak a Tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével lehet. Ez a kitétel nem vonatkozik a közösségi oldalainkon megjelent posztokra, melyeket bárki szabadon posztolhat az adott közösségi hálón lévő oldalán.

3. A hírügynökségek a Honlapon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

4. A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audió- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra stb.) bármilyen módszerrel történő megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában; másolása, terjesztése, feldolgozása és értékesítése vagy továbbítása kereskedelmi haszonért. A Honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását a hazai és a nemzetközi törvények védik.

5. A Honlap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezre mentheti vagy kinyomtathatja, de Ön ebben az esetben sem jogosult a Honlap így többszörösített részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

III. A Honlap linkelése

1. A Honlap harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra, közösségi hálókra mutató linkeket is tartalmaz. A Tulajdonos a Honlapról kivezető linkeken elérhető tartalmakért semmilyen felelősséget nem vállal.

2. Amennyiben a Tulajdonos tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a Honlapról. Ezen felül a Tulajdonos az általa használt linkek illetve az általuk lehívható weboldalak, közösségi média felületek tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

IV. Felelősségkizárás

1. A Szerkesztőség a Honlapon pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

2. A Honlapon közzétett fényképeken szereplő modellek nagykorúak. A nagykorúságot a fényképeket készíttető modellügynökség, vagy készítő fényképész ellenőrizte, a büntetőjogi és polgári jogi felelősség őket, illetve őt terheli.

3. A Honlap tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a Honlapon hozzáférhető tartalom (ideértve a Honlap működése során használt szoftvert is) pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – a Tulajdonos és a Szerkesztőség által felhasznált nagy számú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – a Tulajdonos nem felel.

4. A Honlapon nyújtott tanácsadási szolgáltatás keretében közzétett válaszokért és azok bármilyen következményeiért a Tulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal, azokért kizárólag a tanácsadást végző személyek felelnek. Amely esetben a tanácsadási tevékenység feltételeit jogszabály rendezi (például a jogi tanácsadásét), ott is kizárólag a tanácsadást végző személy felel azért, hogy az általa végzett tevékenység mindenben megfeleljen a hatályos törvényi előírásoknak. Üzleti vagy egyéb döntései meghozatala előtt a Honlap használatán túl – konzultáljon szakértővel. A Honlap és a Honlapon nyújtott tanácsok felhasználása kizárólag az Ön felelősségére és kockázatára történik.

5. A Tulajdonos és a Szerkesztőség tagjai nem vállalnak felelősséget a hirdetések tartalmáért.

6. A Honlapon és a közösségi média oldalainkon található hozzászólásokat a Tulajdonos előre nem ellenőrzi, ebből kifolyólag az ott olvasható véleményekért a Tulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal, és amennyiben tudomására jut, hogy valamely vélemény vagy hozzászólás harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a vitatott tartalmat azonnal eltávolítja és a tartalom elhelyezőjétől kára megtérítését követeli. A tartalomért a felelősséget kizárólag az azt elhelyező viseli, ugyanakkor valamely vélemények a Honlapra történő elküldésével a felhasználó elfogadja, hogy a Tulajdonos a hozzászólásokban közzétett véleményeket a felhasználói név megjelölésével felhasználja.

7. A felhasználók által a közösségi média oldalainkra feltöltött képekért a Tulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal, és amennyiben tudomására jut, hogy valamely kép harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a vitatott tartalmat azonnal eltávolítja, és a tartalom elhelyezőjétől kára megtérítését követeli. A tartalomért a felelősséget kizárólag az azt elhelyező viseli.

V. Záró rendelkezések

1. A Honlapon közölt olvasói írások és interjúk nem feltétlenül tükrözik a Honlap Tulajdonosának és a Szerkesztőségnek az álláspontját.

2. Az itt leírtakon kívül a Tulajdonos semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem biztosít a Felhasználó részére a Honlappal, a Honlapon elérhető tartalmakkal szemben.

3. Amennyiben jelen dokumentumot a Tulajdonos a jövőben módosítaná, a változásokat a Honlapon megfelelően közzéteszi és a módosításra a Honlap látogatóinak figyelmét felhívja.

4. Ez a Jogi nyilatkozat 2024. március 8-án lép hatályba.

 

2024. március 8.

 

Copyright © attitudonline.blog.hu., 2024, Minden jog fenntartva.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr8418348487
süti beállítások módosítása