Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

ÚJABB PALACK A LÉLEGEZTETŐGÉPHEZ

2024. április 27. - Attitűd

image-from-rawpixel-id-4032040-jpeg-masolat.jpg

61 000 000 000. Nézegessük. Jó nagy szám. Halandó ember számára felfoghatatlan, mit lehet hatvanegy milliárd dollárért venni, bár ez még mongol tugrikból sem kevés... Szombaton, miközben ön dideregve kapálta a kertjét a tavaszi télben, az amerikai képviselőház, hosszas vajúdás után, elfogadta az Ukrajnának szánt újabb segélycsomagot.

Tovább

FILMAJÁNLÓ: KIHÍVÓK – ÜTŐS SZERELMI TRIÓ ZENDAYÁVAL

kihivok.jpg

Luca Guadagino hét évvel ezelőtt megrendezte minden idők talán egyik legszebb kamaszszerelmi történetét, a Szólíts a neveden! című filmet Timothée Chalamet-val és Armie Hammerrel a főszerepben, azóta viszont különösebben emlékezetes projektje nemigen volt (talán még a másik közös filmje Chalamet-val, a Bones and All említésre méltó).

Tovább

LÁTTÁL-E MÁR VALAHA HOMOSZEXUÁLIST?

szivarvanyos-salu-ferfi.jpg

Nem azt kérdezem, hogy tudod-e mi az. Azt kérdezem, láttál-e már, ismersz-e homoszexuális vagy egyéb, a heterótól eltérő nemi identitású egyént, urambocsá’: párt.

Tovább

A MELEGSZAUNÁK TITKAI

melegszauna.jpg

Igen, itt a „meleg” szó nem a hőmérsékletre utal – elvégre a hideg szaunáknak nem sok értelmük lenne –, hanem azokra a helyekre, ahol kifejezetten meleg férfiak élvezhetik egymás társaságát. Akik számára ez esetleg újdonság, azoknak bevezetésképpen elárulom, hogy Budapesten is létezik, például a Szauna69. Jómagam több alkalommal is ellátogattam a neves intézménybe, így a saját tapasztalataimon keresztül is szeretnék nagyobb betekintést adni azoknak, akik még sosem jártak ilyen helyen.

Tovább

AZ IDEÁLIS FÉRFI

az-idealis-ferfi-1.jpg

Kinek a pap, kinek a papné... „Nekem speciel a Tóth Gizi" – énekelte annak idején Geszti Péter nagy sikerű slágerében. Mert hát mindenkinek megvan a maga ideálja... Ideális férfi. Létezik-e egyáltalán a valóságban? Vagy több férfiból kéne összegyúrni őket? Sokan azért nem találják meg az „igazit" mert elvárásaik irreálisak. Egy rózsaszín világban élnek, s nem veszik észre, hogy ennek semmi köze a valósághoz.

Tovább
süti beállítások módosítása