Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

NŐK: A HITE-RIPORT ÉS AZ A-PONT

2024. április 20. - Attitűd

hite-riport-es-az-a-pont.jpg

A G-pontról mindenki hallott, sokan meg is találták, de hallottak már az A-pontról? Az A-pont (anterior fornix erogenous) körülbelül a G-pont és a méhnyak távolságának a felénél található. Puha, és a nyomásra érzékenyen reagál. Körkörös mozdulatokkal ingerelhető, és nem csupán az erotikus izgalomért felelős, hanem a hüvely nedvesedéséért is.

1977-et írunk – ekkor jelenik meg Shere Hite amerikai írónő könyve. A könyv megdöbbentette a világot. Az írónő ellen rágalomhadjárat indult. A Hite-riport ugyanis nem kevesebbet állítottak, mint hogy a nők klitorálisan könnyebben jutnak el a csúcsra, mint bármilyen más módon. „Minden újra kell kezdeni! Eddig azt hittük, hogy a »normális« nő a hüvelyben éli át a gyönyört – mondta Hite. – Pedig éppen így nem éli át!” Hite mintegy négyezer nő vallomását adta közre, akiknek kétharmada a csikló ingerlésével jutott örömszerzéshez. Képzeljük el, mit jelentett ez abban az időben! Hisz az örömszerzésnek ez a módja egyben az önkielégítés alapja: és ez mindig tabunak számított. A meginterjúvolt nők nem csupán azt árulták el, hogy csak klitorálisan jutnak gyönyörhöz, hanem hogy az orgazmust (mivel a férfiak a csikló ingerlését az előjáték kevésbé fontos részének tekintik, és hamar fölhagynak vele) önkielégítéssel élik át.

Az A-pontot egy amerikai nőgyógyász fedezte fel. Ahogy az már lenni szokott, mindez a véletlen műve. Felfedezése megdöntötte az összes eddigi nézetet, amelyet a női kéjről és lelki ösztönzőiről vallottunk.

Judy Seiffer, amerikai nőgyógyász és csoportja eredetileg merően mást, a hüvelyváladékot akarta vizsgálni. Pontosabban, hogy miért van az, hogy némely nőnek már a szex gondolatától is nedves lesz a hüvelye, míg mások csak nagy nehézségek árán nedvesednek be. Az eredményen ők maguk is meglepődtek. Végül Seiffer doktornő többévi kutatás után közzétette a felfedezésüket: a hüvelyben létezik egy szexuálisan különösen érzékeny hely, az A-pont. Izgatásával egy nő akár többszörös orgazmust is elérhet egymás után. Hüvelynedvesedés nélkül nem jön létre orgazmus. Az A-pont ingerlése nélkül nincs gyönyör. Vannak nők, akiknek az A-pontról még csak gondolkodniuk sem kell, mert az övék mindig „készen áll”. A többi nőnél pedig, akiknek orgazmusproblémáik vannak, egyszerűen meg kell találni ezt az érzékeny pontot...

És hogy hol van ez az A-pont? – kérdezheti ezek után az olvasó. A szakemberek azt ajánlják, hogy (először) mindenki maga keresse meg a sajátját. Ne féljünk, ismerjük meg és fedezzük föl testünket, a jutalom, az örömélmény nem marad el!

Az amerikai felfedezés arra is rámutatott, hogy nincs két egyforma nő. Mindenki mástól jön izgalomba, és az A-pont is mindenkinél más helyen van. A szexben nincs törvény. Helyesebben nincs olyan törvény, amely változások nélkül mindenkire vonatkozna. Semmi sem olyan egyéni tehát, mint az erotikus élmény...

Nyitókép forrása: Google; Módosítás: © attitudonline.blog.hu, 2024

attitudonline_blog_hu_facebook_like_banner_870x159_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr6418385997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása