Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

FILMAJÁNLÓ: KIHÍVÓK – ÜTŐS SZERELMI TRIÓ ZENDAYÁVAL

2024. április 26. - Attitűd

kihivok.jpg

Luca Guadagino hét évvel ezelőtt megrendezte minden idők talán egyik legszebb kamaszszerelmi történetét, a Szólíts a neveden! című filmet Timothée Chalamet-val és Armie Hammerrel a főszerepben, azóta viszont különösebben emlékezetes projektje nemigen volt (talán még a másik közös filmje Chalamet-val, a Bones and All említésre méltó).

kihivok-plakat.jpgKIHÍVÓK

Rendező: Luca Guadagino

Főszereplők: Zendaya, Josh O’Connor, Mike Faist, Faith Fay, A.J. Lister

IMDb:

Metascore: 88

Rotten Tomatoes: 95%

Idén egy szerelmi háromszög izgalmas rétegeivel kecsegtet, melynek középpontjában a tenisztehetséget alakító Zendaya, illetve két barát áll (Mike Faist, Josh O’Connor) áll, akik ugyancsak teniszezők. Kamaszkorukban lépünk be az életükbe, amikor a lány számít teniszcsillagnak, és mindkét srác párhuzamosan rástartol. Nehéz eldönteni, mit várhatunk a filmtől, az előzetese izgalmas, éveken át tartó meccset ígér, miközben vélhetően mindenki őrlődik ebben a viszonyban. Guadagino pedig képes ezt hitelesen, rétegzetten és izgalmasan bemutatni.

Tibor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr6918390799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása