Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

FILMAJÁNLÓ: GODZILLA X KONG: AZ ÚJ BIRODALOM (+VIDEÓ)

ITT KŐ KÖVÖN NEM MARAD

2024. március 28. - Attitűd

Harminc évvel ezelőtt a Jurassic Park T-Rexe jelentette a legfélelmetesebb gigászi szörnyeteget, ám a Godzilla & Kong-filmek, vagyis az ún. Szörnyverzum alkotásainak címszereplői mellett a legveszélyesebb dínók is pincsikutyának festenek.

godzilla-x-kong.jpg

Kong már nem felmászik egy felhőkarcoló tetejére, mint az egykori ikonikus jelenetben, hanem az öklével zúzza szét az ilyen piszlicsáré építményeket, és a rózsaszínen izzó, ordító Godzilla is úgy fest, mint egy gombafelhő előtti félrement maghasadás. Ők ketten a filmjeikben már annyi helyszínt elpusztítottak, csoda, hogy a készítők még találnak olyat, amit még nem. Ezeknek a filmeknek viszont éppen attól lesz jelentősége, hogy súlyuk és erejük van ezeknek a dögöknek, csakhogy éppen attól el is veszhet, ha az alapos pusztításban nincs súlya az embernek, noha mindketten elvileg az ő védelmezőik. Meglátjuk.

godzilla-x-kong-plagat.jpg

Rendező: Adam Wingard

Főszereplők: Dan Stevens, Kaylee Hottle, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry

Tibor

Képek: © Warner Bros.

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr5118365811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása