Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

VIGYÉL A HOLDRA! – HA NEM MEGY, AKKOR FORGASD LE!

2024. július 11. - Attitűd

vigyel-a-holdra.jpg

Greg Berlanti filmje, melyben Channing Tatum és Scarlet Johansson játsszák a főszerepeket, ügyesen ragadja meg az alkalmat, hogy némi feneket kerítsen egy klasszikus konspirációs teóriának, a holdraszállásnak.

vigyel-a-holdra-plakat.jpgVIGYÉL A HOLDRA!

Rendező: Greg Berlanti

Főszereplők: Channing Tatum, Scarlet Johansson, Jim Rash, Ray Romano, Woody Harrelson, Colin Woodell, Christian Clemenson.

IMDb: 6,6

Metascore:

Rotten Tomatoes: 68%

Tatum egy mérnököt alakít, Johansson pedig egy marketingest, mindketten a NASA Apollo 11-es projektjén dolgoznak, előbbi feladata a tények vizsgálata, utóbbié pedig a tálalása olyasvalaminek, amit tényként lehet eladni. A népnek sztárok kellenek és rágcsa, körítés, a kudarc nem való a színpadra. Ennélfogva le kell forgatni a holdraszállást, ha esetleg a valóságban nem jönne össze. Ezt a momentumot ragadja meg az évtizedes elmélet is, miszerint a holdraszállást, pontosabban amit annak hiszünk, Stanley Kubrick kultrendező hozta tető alá. Mindig öröm, ha egy terv sikerül, akkor is, ha nem.

Tibor

Képek: © Columbia Pictures

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr6618444919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása