Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

FILMAJÁNLÓ: ABIGAIL – A CSAJ NEM JÁR EGYEDÜL

2024. április 30. - Attitűd

abigail.jpg

Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett az elmúlt években felélesztették a Sikoly-szériát, egész elfogadható filmekkel. Az Abigail egy gazdag család elrabolt lányáról szól, egy meglehetősen rejtélyes bűnbandával.

A lány – mint már az előzetesből is kiderül – valamiféle vámpírrá változik és megbünteti elrablóit. Nehéz bármibe is kapaszkodni ilyen film esetében, vagy bármit is elvárni tőle, inkább csak remélni kell, hogy kreatívan bánik a rendelkezésre álló eszköztárral, és nem akar ráerőltetni a nézőre semmi fennkölt tartalmat, csupán az akar maradni, ami. Egy szórakoztató, abszurdumokkal teli horror vagy horrorvígjáték, kinek hogy tetszik, ami nem akar megdolgoztatni, csak kirángatni a hétköznapokból.

Rendező: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett

Főszereplők: Melissa Barrera, Dan Stevens, Alisha Weir, Kathryn Newton, William Catlett, Kevin Durand, , Angus Cloud, Giancarlo Esposito.

IMDb: 6,7

Metascore: 63

Rotten Tomatoes: 85%

abigail-plakat.jpg

Tibor

Képek: © Universal

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr4018393719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása