Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

AZ 5 LEGBORZALMASABB DIVATBŰNTÉNY A MET-GÁLÁRÓL

2024. május 11. - Attitűd

met-gala-2024.jpg

Vizes póló, borotvált fejre tűzött bross és olcsó vintage tapéta. Elhoztuk az 5 legborzalmasabb divatbűntényt a Met-gáláról!

cynthia-erivo.jpg

Cynthia Erivo angol színésznő egy pillangó alakú brossot tűzött a borotvált tarkójára. Ehhez nincs sok hozzáfűznivaló, maximum annyi, hogy sajnáljuk mindazokat, akik „a második sorban” ültek.

doja-cat.jpg

A rapper Doja Cat szeret kitűnni a tömegből, és ezúttal tényleg sikerült neki, de csak negatív értelemben. Az év legnagyobb divatestjére ugyanis egy vizes pólót viselt a Vetements-től. Doja egy fehér törölközőbe burkolózva hagyta el a szállodát. Mielőtt megérkezett volna a helyszínre, Doja a törölközőt egy vizes XXL-es pólóra cserélte. A Met-gála afterpartyjára egy egyszínű, áttetsző ruhát viselt, amiben úgy nézett ki, mintha meztelen lenne.

demi-moore.jpg

Demi Moore színésznő furcsán félreérthetően nézett ki Harris Reed extravagáns, orchidea alakú ruhájában. A fekete-rózsaszín ruha úgy nézett ki, mintha olcsó vintage tapétából készült volna. A ruha Ámor nyilaival, rózsaszín bazsarózsákkal és virágszirmokkal volt díszítve. Demit maga a tervező kísérte el egy még túlzóbb ruhában, amitől úgy néztek ki, mintha karneválon lennének.

nicki-minaj.jpg

Bár ezen az eseményen több virág volt, mint bármelyik királyi esküvőn, Nicki Minaj mindenkit felülmúlt. A ruháját hatalmas, különböző színű 3D-s virágok díszítették. A sminkjével és a frizurájával együtt Nicki úgy nézett ki, mintha egy rosszul sikerült képregényből lépett volna elő.

gwendoline-christie.jpg

Gwendoline Christie, az angol színésznő, akit a Trónok harca című sorozatból ismerhetsz, gondoskodott a felhajtásról. Az eseményre egy retró frizurával érkezett, ami egy vulkánkitörésre vagy egy sirályrajra emlékeztetett. Szőke haja mindenhonnan kilógott, és a frizurája egy horrorfilmben is megállta volna a helyét.

Képek: Google

 

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr7518402373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása