Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

JÖN AZ ÚJ CITROËN C3 AIRCROSS

2024. június 04. - Attitűd

citro_n-c3-aircross-1.jpg

A latin-amerikai premier után a Citroën nemrég Európában is bemutatta a C3 Aircross második nemzedékét. Az új modell tökéletesen beleillik a márka B-kategóriabeli offenzívájába, a szintén új generációs C3-assal együtt.

Az autó elsősorban is megnőtt az elődhöz képest, most 4,39 méter hosszú. Ezzel a B-kategóriás crossoverek egyik legnagyobbika, és a méretnövekedés egyik hozadéka a hétszemélyes kivitel. Fazonjában is sokat változott: szögletesebb „izmosabb” az elődhöz képest, de ugyanakkor megtartotta a márkára jellemző harmonikus külsőt.

Ami a motorizációt illeti, egyelőre annyi biztos, hogy a C3-ashoz hasonlóan benzines, full hibrid és tisztán elektromos hajtást is lehet majd választani, de ezekről egyelőre nem közölt részletesebb információkat a gyártó. Az új C3 Aircross európai forgalmazása várhatóan idén ősszel kezdődik.

Képek: © Citroën

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr4918421221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása