Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

BEYONCÉ – VÉGÉRVÉNYESEN A KORSZAKOS ELŐADÓK KÖZÖTT

2024. július 01. - Attitűd

beyonce-wikimedia.jpg

Beyoncé hatalmasat markolt és óriásit is fog. Monumentális keretek között harangozta be, mire készül, a Super Bowl-on lement egyperces reklámban ironikus utalásokat tett rá, mi lesz a következő nagy dobása a legutóbbi, két évvel ezelőtti Renessaince c. lemeze után, majd elárulta, hogy egy country album.

beyonce-album.jpgBEYONCÉ

Cowboy Carter

♥♥♥♥

Új dalok: Texas Hold’em, Ya Ya, II Most Wanted, Levii’s Jeans, 16 Carriiages, Bodyguard.

Korábbi dalok: Break My Soul, Crazy In Love, Single Ladies, Halo, If I Were A Boy, Beautiful Liar, Irreplaceable, Naughty Girl, Baby Boy.

Ez azért nagy cucc, mert Amerikában ez ugye a népzene, amit a kontinens egyik felének gyöp rétegei a fehér férfiak privilégiumának tekintenek. Erre jön – nemhogy egy nő, hanem egy sötétbőrű nő, aki egy 2016-os, ellene irányuló kellemetlen, rasszista felhangú incidenst követően leporolta magát és megmutatta, merre van Dél. A Cowboy Carter egy monstrum, másfél órás, 27 dalos utalás, egy bosszútörténet, mint ahogy azt az amerikai Dél szereti. Keresnivalója lesz az év végi elszámolásoknál, Beyoncének pedig végérvényesen a korszakos előadók között.

HALLGASD MEG:

Tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr5818438501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása