Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

5 BIZTOS JEL, HOGY A VOLT PÁROD VISSZA AKAR KAPNI

2024. július 11. - Attitűd

schwule-jugendliche-werden-oft-diskriminiert-.jpg

Sajnos a szerelem véget érhet, és az egyik fél nehezebben tudja magát túltenni a szakításon. Ő még nem szeretne továbblépni, sokkal inkább vissza akar kapni téged. Melyek azok a jelek, amelyek egyértelműen erre utalnak? Lássuk az 5 leggyakoribbat!

Keres

Ha az exed akkor is megkeres és kapcsolatba lép veled, amikor nem lenne muszáj, akkor esélyes hogy nem a cél, hanem te vezérled ebben. Szeretne a közeledben lenni, és állandóan valami hülye ürüggyel ír rád? Tuti, nincs túl rajtad.

Dicsekszik

Mindig elújságolja, amikor valami jó dolog történik vele? Már-már dicsekszik az eredményeivel? Talán titkon, talán nagyon jól tudja, de még mindig az elismerésedre vágyik, hogy azt érezze, fontos neked, és felnézel rá.

Csekkolgat

Likeolja a posztjaid, vagy az elsők között nézi meg a sztorijaidat? Úgy tűnik, állandóan a te profilodon lóg? Ugye, te sem nézegetsz olyanokat, akik nem érdekelnek? Beszédes!

Nem ismerkedik, nem randizik

Nem hajlandó randizni? Nincs kedve új kapcsolathoz, pedig ezerszer a tudtára adtad már, hogy köztetek mindennek vége? Valószínűleg nagyon fáj a szíve.

Nagyon sokat randizik

Na ne hidd, hogy nincs arany középút! De amikor állandóan randizik, mégsem jó senki, az is sokat elárul. Talán mindenkiben téged keres, de nincs még egy olyan, mint te?

Nyitókép: freepik.com

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr9418444951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása