Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

SOSE TEGYÜK AZ ELSŐ RANDIN!

2024. április 27. - Attitűd

common-mistakes-in-gay-first-dates-and-how-to-avoid-them_1.jpg

Manapság rengeteg ember él facéran. Nehéz párt találni, és ezért érdemes odafigyelni, különösen az első randin, hogy ne rontsuk el a kapcsolat esélyét rögtön az elején. A lényeg, hogy legyünk természetesek, ne játsszunk, ne viseljünk maszkot. Vállaljuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Egy-két dolgot azonban érdemes kerülni annak érdekében, hogy legyen második találkozó is.

1. Ne panaszkodjunk arra, hogy milyen kegyetlen volt hozzánk a sors.

Valóban párkapcsolatra vágyunk? Akkor szigorúan csakis pozitív energiát sugározzunk. Hiába nézünk ki jól, csinosan az első randin, boldogtalan, pesszimista embert senki sem szeretne párjául.

2. Ne áradozzunk a szexszimbólumokról.

Főleg, ha az idealizált filmsztár vagy énekes épp az ellenkezője annak, akivel beszélgetünk. Képzeljük el, milyen rosszul esne, ha ő meg mondjuk Lukas Ridgeston kinézetéről cseverészne, miközben mi ezen a téren alig érjük el az átlagot.

Más a helyzet, ha választottunk tényleg hasonlít Lukas Ridgestonra. Ha a pornós szép testét fogjuk dicsérni – ha valahogy elő kerül a téma –, s ugyanabban a mondatban az övét is megdicsérjük, biztosan nem érünk el vele rossz hatást.

3. Exjeink maradjanak a múlt homályában.

Az első randinkon nincs helyük a volt pasijainknak. Még akkor sem, ha égünk a vágytól, hogy megtudjuk, az aktuálisnak mennyi férfi volt az életében előttünk. Aranyszabály, hogy exünket soha ne pocskondiázzuk előtte, hanem tárgyilagos és velősen közöljük, hogy kapcsolatunknak vége lett. Volt párunk becsmérlésével azt jelezzük a másik felé, hogy még mindig az exünkre gondolunk, és nem vagyunk felkészülve egy új kapcsolatra.

Persze merőben más a helyzet, ha az új pasi ismeri és ki nem állja a mi régi barátunkat. Na, akkor szapulhatjuk kedvünkre. Biztos, hogy ő is rátesz még pár lapáttal.

4. Felejtsük el a vonalainkat.

Választottunk vacsorára hívott meg bennünket? Régimódi, de van ilyen. Csak nehogy már az étlap böngészése közben elkezdjük sorolni, mit nem ehetünk és miért. Szép dolog, ha vigyázunk a vonalainkra, de itt-ott egy-egy normális vacsorával még nem követünk el semmi rosszat. Legalább egy-két estére felejtsük el a gyúrást, a vegetariánus, a bio és hasonló kifejezéseket.

5. Ne döntögessük magunkba az egyik poharat a másik után.

Bár az alkohol stresszoldó hatású, amire az első randinkon nagy szükségünk lehet, mégsem jó jelzés, a velünk szemben ülő számára, ha túlzásba visszük a fogyasztását. Egy-két pohár bor még belefér, de semmi több.

6. Ne részletezzük orvosi diagnózisunkat.

A betegségekről való tereferét hagyjuk meg a nyugdíjasoknak. Bár szörnyű, ha mondjuk, évek óta fáj a térdünk, vagy ha rendszeresen elkap bennünket a migrén, mégis ezeket a problémákat inkább tartsuk meg magunknak. Normális pasit ezzel csak elriasztunk, és többször már nem is akar találkozni velünk. Evezzünk vidámabb vizekre, ne fárasszuk a másikat saját nyavalyáinkkal.

7. Ne elmélkedjünk a közös életünkről.

Még nem is ismerjük a másikat, de máris olyan jelzést küldünk felé, hogy esetleg ő az utolsó szalmaszál, amibe még belekapaszkodunk, akivel esetleg összeköthetnénk az életünket. Ha megtesszük, tutira nem lesz újabb randi.

8. Ne kérdezzük vagyoni helyzetéről.

Dicsérendő, ha nem akarunk egy földönfutóval kezdeni, de taktikátlan, ha rögtön az elején pénzügyeiről faggatjuk, úgyis rájövünk, kivel van dolgunk. Nehogy már az az érzése legyen, hogy a pénzére vadászunk!

Zsolt

Nyitókép: Google

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr6218353645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása