Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

6 TIPP, HOGYAN JUTTASD A PASIDAT A CSÚCSRA A KEZEDDEL

2024. július 02. - Attitűd

fleshlight_masturbator.jpg

A tapintásnak, az érintésnek fokos szerepe van a szexben. Egy idő után azonban egy kapcsolatból eltűnik a „kézimunka”, akár csak a petting is. Ez nagy hiba, hiszen a puszta kezeddel is ugyanolyan kielégülést okozhatsz a párodnak, mint az anális vagy az orális szex során. A kézimunka előnye, hogy a kielégítése közben megfigyelheted párod reakcióit, kitapasztalhatod mire hogyan reagál. Ezeket a tapasztalatokat később a tovább tartó szex érdekében ki is használhatod.

Kár lenne alulértékelni a kézzel történő kényeztetést. Bár egyszerűnek tűnik, de menet közben szokott kiderülni, hogy nem is olyan könnyű kielégíteni a partnert. Hogy biztosan ne sülj fel, megosztunk veled 6 tippet, hogy a csúcsra juttathasd a pasidat pusztán a kezeddel.

1. Hangold rá!

Valószínűleg partnered már attól is izgalomba jön majd, hogy megérinted a férfiasságát. Mégis fokozhatod az élményt, ha szentelsz néhány percet a hangulatkeltésre. Mielőtt megragadnád a pucér hímvesszőt, simogasd egy kicsit a nadrágon át. A csókolózás se maradjon el.

2. Helyezkedj el kényelmes pózban!

Fontos, hogy olyan pozíciót válassz, ami a partnered számára és számodra is egyaránt kényelmes. Általában az a legideálisabb, ha a partnered mögött, vagy mellette helyezkedsz el. Kényeztetés közben ne feszítsd meg ellenirányban a péniszét, azzal ugyanis könnyen fájdalmat okozhatsz. A cél, hogy próbáld meg mozgásoddal majd azt a pózt, irányt, folyamatot imitálni, ahogy ő végezné ezt önmagán. De ugyanolyan fontos az is, hogy számodra is kényelmes legyen a póz. A guggolás vagy a térdepelés elég szexinek tűnik, de egy idő után eléggé kényelmetlenné tud válni.

gay-college-students-does-handjob-and-blowjob.gif

3. Ne feledkezz el a síkosítóról!

Mielőtt elkezdenéd a partnered férfiasságát kényeztetni, nem árt, ha gondoskodsz a megfelelő síkosítóról. Bár a pénisz termel egy kis előváladékot, de nem biztos, hogy ez elegendő lesz. A nyál is elég jó síkosít, de hamar felszárad. A kézimunkánál mindegy, milyen síkosítót használsz, ha a kényeztetés nem orális szexben végződik.

4. Ügyelj a fokozatosságra!

A fokozatosság a szex, az intimitás valamennyi formájában rendkívül fontos, mindegy, hogy a hagyományos értelemben vett szexről, vagy szexuális játékszerek használatáról van-e szó. A pénisz telis-tele van érzékeny idegvégződésekkel, így ha kapkodsz, ha nem megfelelő a technikád, ha lecsúszik róla a kezed, azzal több fájdalmat, mint élvezetet okozhatsz. Ha azonban ügyelsz a fokozatosságra és először óvatos, finom mozdulatokkal kényezteted a férfiasságát, majd fokozatosan gyorsítsz a tempódon, nagy hibát nem követsz el.

gay-men-2.jpg

5. Maradj jelen!

Amikor partnered férfiasságát kényezteted, nagyon fontos, hogy ne csak testben, de lélekben is jelen legyél, és arra összpontosíts, amit csinálsz, és ne azon töprengj, hogy másnap még mit kell elintézned. Ez egyáltalán nem a klassz szexuális élmény receptje. Ne und el magad, és őt se untasd. Miközben az egyik kezeddel kényezteted, a másik kezed kalandozzon el a teste más területeire. A nyak, a mellek környéke, a herék, a combok belső részei, a far, az ánusz érzékenyen reagálnak a stimulálásokra, ingerlésükkel tovább fokozhatod a kényeztetés élményét.

6. Reagálj teste rezdüléseire!

Figyeld meg, hogy a kényeztetésre hogyan reagál a partnered teste, és alakítsd aszerint a ritmust. Most te irányítasz, húzd el nyugodtan az orgazmusát. Mikor úgy érzed, hogy a hímvessző megfeszül a kezedben, keményebb lesz, lüktetni kezd, lassíts kicsit a ritmuson, majd később vedd ismét gyorsabbra az iramot. Ezzel a technikával a végén gigantikus gyönyört szerezhetsz neki. Nem mellesleg ezzel a technikával azt is elérhetitek, hogy késleltetni tudja a magömlést, így hosszabban fog tartani a szex is.

A behatolás nélküli együttlétnek is megvan a maga varázsa. Tapasztaljátok ki, hogy mi a jó nektek, és mivel okozhattok örömet a partnereteknek. Ezek a közös hálószobai kalandozások színt visznek majd a mindennapjaitokba.

Zsolt

Képek forrása: Google, a gif forrása: jelenet A fiúk a klubból (Queer as Folk) című sorozatból

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr6318439437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása