Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

PERVERZ VAGYOK, VAGY CSAK JÁTÉKOS?

2024. október 18. - Attitűd

2-ferfi-agyban.jpg

A lassan múló évekkel egyre jobban szeretek kísérletezni az ágyban. Lehet, hogy ez az öregedés előjele? Vagy csak végre megtanultam élvezni a meleg férfiasságom? Azt hiszem, inkább az utóbbi. Elvégre, ahogy a hétköznapokban is jól jön némi változás, izgalom, úgy az ágyban sem árt. Pár apró fortély, a pornókból ellesett csábítási praktika, és garantáltan sikerül felébreszteni az alvó oroszlánt. Próbáljátok csak ki!

Vonakodva nyitottam ki az idegen szavak szótárát

A perverz kifejezés alatt a következőket találtam: nemi eltévelyedés, mely elvetemült, romlott, rendellenes, természetellenes szexuális viselkedésben nyilvánul meg. Gyorsan becsuktam a könyvet, és az ajtó felé pillantottam. Hát akkor Lajosnak mégiscsak igaza volt – nem vagyok normális. A fülemben visszacsengtek szavai „Ebben rám ne számíts, én nem vagyok perverz…” Talán mégiscsak el kellene mennem orvoshoz. Elvégre beteg, elvetemült és romlott férfi vagyok. Azt hiszem az lesz a legjobb, ha egy ideig messziről elkerülöm az saját nemem képviselőit!

Tinédzser korom legelején az egyik „kölcsönvett“ pornóújságban egy cikk arról áradozott, milyen izgató egy férfit „legnemesebb” testrészén szájjal ingerelni. Fantáziám meglódult, a kíváncsiság elemi erővel tört rám. Milyen íze lehet egy férfi magjának? Lenyelni vagy nem lenyelni élvezetének gyümölcsét? Milyen érzés lehet felébreszteni egy férfi érzéki vágyait a szánkkal, nyelvünkkel? A mai napig emlékszem a szemérmes (vagy inkább csak álszemérmes?) fújozásomra, és a „na, én erre soha nem lennék képes” típusú sablonos gondolataimra. Ma már csak nevetek ezen.

blowjob.png

Főleg, ha arra gondolok, hogy ez a fajta szex ma már mennyire izgató számomra. Pedig akkor, tizenévesen még számomra is elég perverznek tűnt az orális szex. Igaz, akkor még nem voltak ezerszám erotikus weboldalak, így aztán az apró szexuális perverziók – jobb híján – szájhagyomány útján terjedtek.

Az évek múltak,

aztán egy napon betoppant az életembe a nagy Ő, az igazi, és vele együtt a nagy szerelem. Elég volt éreznem testének illatát, és máris semmivé váltak addigi előítéleteim, és ami addig perverznek tűnt, egyszeriben izgatóvá vált.

Nem tagadom,

a múló évekkel a szexet egyre jobban élvezem. Azok a dolgok, amik azelőtt túl vadnak tűntek, most izgatóan hatnak rám, és gyakran már én kezdeményezem, hogy próbáljuk ki őket. Persze nem megy mindig könnyen, hiszen mindenkinek megvannak a maga belső korlátai, és egy bizonyos pontnál azt mondja: „Ezt már nem, nekem ez már nem tetszik.” Így aztán tartom magam ahhoz az elvhez, hogy a páromat soha semmire nem kényszerítem, legfeljebb édesen, hízelegve megpróbálom rábeszélni: „Na, drágám, próbáljuk ki, légyszi, neked is tetszeni fog, meglátod, kérleeek…” Tapasztalatom szerint ennek a látszólag egyszerű kis mondatnak mágikus hatása van.

iszmos-ferfi-borszerkoban.jpg

Hogy mire is gondolok?

Nemrégiben beszereztem egy bőrszerkót. Egyszerűen nem bírtam ellenállni a csábításnak. Ebben a dögös szerelésben – nem kis bátorsággal és kellő humorérzékkel felvértezve – indultam párom után a hálószobába.

Tanácsom

Nyugodtan tegyétek meg Ti a kezdő lépést! A férfiak egyébként is szeretik azokat a férfiakat, akik képesek gátlásaikat levetkőzve élvezni a szexet.

Zsolt

Képek: Google

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr2618710354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása