Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

EZÉRT NE FEKÜDJ LE SOHA A FŐNÖKÖDDEL!

2024. augusztus 03. - Attitűd

csokolozo-oltonyos-ferfiak.jpg

A munkahelyi viszony, bár izgalmasan hangzik, korántsem jó ötlet, pláne, ha a főnökünkkel szexelünk.

Sokan ábrándoznak arról, hogy milyen lehet a főnökükkel a szex, ám ha ez a valóságban is megtörténik, az problémákhoz vezethet. A munkahely különleges helyszín, ahol néha romantikus kapcsolatok szövődnek a kollégák között, azonban a főnök tabu.

Szex a munkahelyen

Korántsem ritka eset, hogy szex vagy egy lazább flört alakuljon ki két kolléga között, hiszen a munkahelyünk a második otthonunk. Néha elég egy kacér tekintet, izmos test, vagy egy csábító parfüm – és máris izzik a levegő. Gyakran több mint 8 órát töltünk az irodában, így elkerülhetetlen a kommunikáció, főleg, ha az adott illető szimpi, és helyes is. Először csak általános témákat érintünk, majd belevágunk a szaftosabb részletekbe, elcsattan egy csók, majd kezdetét veszi az őrületes hancúr.

bdsmlr-17721-siit21lrfc.gif

Ráadásul mivel munkatársak vagyunk, még csak elkerülni sem tudjuk egymást. Éppen ezért sokan óva intenek ezektől a románcoktól, mert többségében kellemetlenül végződnek, nem véletlenül.

Beleszerettem a főnökömbe

Még mindig tabunak számít az, ha beleszeretsz a főnöködbe. Ennek elkerülésére ma már több cég is bevezetett olyan szabályokat, amik kifejezetten tiltják az ilyen jellegű kapcsolatokat. Fontos, hogy elkerüld a rosszindulatú visszaéléseket, ugyanis a főnökök általában arra használják fel hatalmi pozíciójukat, hogy szexuális viszonyt kezdjenek az alkalmazottaikkal.

allen-king.jpg

Többen pedig elcsábítják a főnöküket, amivel különböző előnyökhöz akarnak jutni, és ebben látják a megoldást. Egy szó, mint száz, a főnök-alkalmazott kapcsolatokat többen is rossz szemmel nézik, és arra is gondolnod kell, hogy a szenvedélyes románc miatt bukhatod az állásodat.

Képek és gif forrása: © menatplay.com

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr10018459685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása