Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

KÉSZÜL A WEDNESDAY MÁSODIK ÉVADA

2024. július 04. - Attitűd

wednesday_jenna-ortega-1206-c56b88304a2f4fdb8e70f21c44423057.jpg

Nyilván senkit nem lepnek meg a címben foglaltak, hiszen a Netflix legnagyobb durranása volt tavaly az Addams Family tinédzserré cseperedett legkisebb tagjának története.

A Wednesday sokak meglepetésére mindent vitt – szociológusok, pszichológusok és médiakutatók kezdték vizsgálni ennek okait, Jenna Ortega világsztár lett, az általa prezentált táncot pedig több millió lányka tanulta meg. Ezek után nem is lehetett kérdés a folytatás – bár a nagyrészt Romániában forgatott sorozat meglehetősen egyértelműen ér véget.

A második évad már javában forog – ezúttal Írországban. A stábot akkora rajongás veszi körül, hogy külön biztonsági szolgálatot kellett alkalmazni a helyszín megközelíthetetlensége érdekében. Az ír miniszterlnököt azért átengedték a kordonon –Simon Harris a minap találkozott a sorozat legendás rendezőjével, Tim Burtonnel, valamint a vele dolgozó ír alkotókkal. Elmondása szerint ez az ország történetének legnagyobb filmes vállalkozása. Örömmel látom, hogy Írországot továbbra is olyan sorozatok és filmek forgatásának helyszínéül választják, amelyek támogatják gazdaságunkat, munkahelyeket teremtenek, bemutatják kreatív tehetségeinket és népszerűsítik országunkat a világ színpadán” – nyilatkozta Simon Harris.

A folytatásban több új színész is szerepelt kap, például Steve Buscemi, Thandiwe Newton, Haley Joel Osment, Billie Piper, vagy a 85 éves Christopher Lloyd, akit legtöbben a Vissza a jövőbe-trilógia Dokijaként ismernek, de ő volt a kilencvenes évek Addams Family-filmjeinek Fester bácsija is.

Nyitókép: © Netflix

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr9718440545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása