Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

SOROZATAJÁNLÓ: RIPLEY

2024. május 03. - Attitűd

ripley.jpg

Hasonló lenne a végeredmény, ha Alfred Hitchcock 2024-ben még mindig élne, és a Netflixnek rendezne minisorozatot. A Ripley a legjobb dolog, ami idén napvilágot látott a streamingen.

Tovább

JORJA SMITH – AMIT MOST KÍNÁL, AZ AZ OTTHON MEGLELT HARMÓNIA

jorja-smith.jpg

A r’n’b-soul-funk zsánertrió utóbbi éveinek egyik kiemelkedő tehetsége a brit Jorja Smith, aki 2018-ban megjelent bemutatkozó albuma óta is idősödött öt évet, amit pedig most kínál, az a kapcsolatok, viszonyok londoni zsongása helyett a szülővárosában meglelt harmónia.

Tovább

HOGYAN ISMERIK FEL EGYMÁST A MELEGEK?

gaydar.jpg

Mindannyian álmodoztunk már szuperképességekről. Repülés, láthatatlanság, ugrálás az időben és a térben, stb. Emlékszem, kamaszként, mindennél jobban vágytam egyetlen szuperképességre. Arra, hogy a tömegből észre tudjam venni a hozzám hasonló melegeket. Ezen kívül semmi más nem érdekelt. Mindig úgy képzeltem, hogy végignézek az embereken, és aki buzi, annak a feje felett lebeg majd egy kis szivárványzászló, vagy mit tudom én. Mennyivel egyszerűbb lett volna…

Tovább

MOZGÁS NÉLKÜL NEM ÉRDEMES ELKEZDENI

mozgas_nelkul_nem_erdemes_elkezdeni_www_attitudonline_blog_hu.png

Az izmos, szálkás test valóban vonzó, így nem csoda, hogy nagyon sokan mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy megszabaduljanak felesleges kilóiktól. Fogyókúrás tanácsokkal tele vannak a magazinok, az internetes oldalak. Ezek kalóriatáblázatot, tornagyakorlatokat is tartalmaznak gazdag fotóanyaggal – s a fogyókúrás diéták mennyisége is már megszámlálhatatlan. Bármelyik diétát ki lehet(ne) próbálni.

Tovább

MASZTI MÁJUS: HONNAN ERED ÉS MIÉRT ÜNNEPELJÜK?

pornography-and-masturbation.jpg

Egy egész hónap, ami a maszturbálásnak van szentelve… Kicsit bizarr, kicsit feszegeti a határokat, mégis sok-sok kézimunkával, illetve orgazmussal kecsegtet. Na de miért alakult ki a maszti május és miért kellene ünnepelnünk? Máris mutatjuk a hónap történetét, de azért az önkielégítéssel kapcsolatos sztereotípiák közül is eloszlatunk néhány károsat.

Tovább
süti beállítások módosítása