Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

MIÉRT NYÖGÜNK LEPEDŐAKROBATIKA KÖZBEN?

2024. szeptember 03. - Attitűd

szex_1.jpg

Azt már mindannyian megtapasztaltuk, hogy a szex bizony különböző hanghatásokkal jár. Olykor finom sóhajokkal, időnként egy kis cuppogással, máskor pedig az egymáshoz csapódó testek erőteljes ritmusaival. Azonban van a szex keltette zajoknak egy másik csoportja, aminek érdemes kicsit nagyobb figyelmet szentelni, hiszen egyszerre jelentheti a partner élvezetét és finom elterelést is. Ez nem más, mint a nyögés szex alatt.

Biztos te is ismered azt a mondást, hogy ahány ház, annyi szokás és ez bizony a szex közbeni nyögések esetében sincsen másként. Mert vannak, akik imádják hallani, ahogy a partnerük szájából kiszakad egy-két kéjes-hangos nyögés, mások viszont sokkal inkább zavarba jönnek ettől a hangos reakciótól.

De a nagy kérdés az, hogy egyáltalán miért nyögünk szex közben?

A szex alatti erotikus – vagy kevésbé erotikus – hangokat talán neked sem kell bemutatni. Ha mégis, csak hunyd le egy pillanatra a szemedet és képzeld magad elé, ahogy a párodat orálisan kényeztetve kiszakad belőle néhány önkéntelen nyögés, esetleg egy lelkes „Igen, folytasd!” sürgető felkiáltással.

Gondolj bele, milyen hatással van ez rád: a gyönyörét nemcsak látva, de hallva is egyre keményebb leszel és a késztetést is egyre sürgetőbbnek érzed a behatolásra. Amikor pedig végre bebocsáttatást nyersz a forró mennyországba, belőled is kiszakad néhány keresetlen, erotikus hang.

Azonban, ha hiszed, ha nem, a válasz korántsem olyan egyszerű, mint azt ebből a szenvedélytől fűtött emlék- vagy vágyképből gondolnád. A szex közbeni nyögés ugyanis nemcsak az élvezet miatt szaladhat ki a szánkon, ennek több oka is van. Jessica O’Reilly PhD. például 4 külön kategóriát különböztet meg egymástól.

1. Az a fránya természet

Ennek alapján jön képbe a fizika: egyrészt bármilyen fizikai megterhelésre és erőfeszítésre – legyen az egy nagyobb súly megemelése, egy hosszabb táv lefutása – működésbe lép a tüdő, valamint a gége és a gégefő finom összjátéka. Ennek köszönhetően önkéntelenül kiszakad belőlünk a nyögés.

2. Az öröm hangjai

Ez már valóban a közkeletű vélekedést támasztja alá, miszerint akkor nyögünk, ha élvezzük a partnerünkkel közös aktust: a lágy érintéseket, a hevesebb mozdulatokat, a behatolást vagy épp a nyalást, a szopást. Emellett természetesen az orgazmus közeledtét és a csúcspontot is jelezheti, sőt olykor egy-egy finomabbnak indult nyögés morgásba csap át. Szinte mindenre volt már példa a történelemben.

miert_nyogunk_szex_kozben_2_www_dnsmagazin_blog_hu.gif

3. A színlelt orgazmus eszköze

Ez a pont mindenféle általánosítás nélkül inkább a hölgyekre jellemző, de meleg férfiaknál sem ritka. A hamis nyögésekre főleg akkor kerül sor, amikor nem működik a kommunikáció a párok között. Emiatt viszont a páros valamelyik tagja nem adja a párja tudtára, hogy nem tudja eljuttatni az orgazmusra. Ennek hátterében többnyire a szégyenlősség és a tabusítás áll.

Időnként persze előfordul az is, hogy csak gyorsítani szeretnének a dolgok állásán, mert nincs kedvük a szexhez, mert fáradtak, nem hangolódtak rá, esetleg annyira máshol jár az eszük, annyira más gondolatokra koncentrálnak, hogy egyszerűen képtelenek ilyen állapotban az orgazmusra. A párjuk kedvéért azonban mégsem vonják ki magunkat az együttlét alól.

4. A tudatalatti is közbeszólhat

Bizonyos szemszögből nézve, a 3. pontból következik a 4. is. Azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben nem tudatos félrevezetésről van szó, hanem a tudatalatti működéséről: ezekkel az erotikus hanghatásokkal próbálják növelni a partnerünk örömét, fokozni a vágyát és ezzel is hozzásegíteni őt az orgazmushoz.

+1: A pornó hatásai sem lebecsülhetők

Kár tagadni, mindannyian láttunk már pornófilmet. A felnőtt filmek többségében az orgazmust általában rendkívül hangos nyögések jelzik. Természetesen ennek főleg a férfiakra van hatása: akik nem tudják a helyén kezelni a pornó építette hamis világot, könnyedén elvárásként fogalmazhatják meg magukkal és a párjukkal szemben is az ahhoz hasonló hanghatásokat.

Ezt teheted, ha több vagy kevesebb hanghatásra vágysz

Attól függően, hogy kicsit több hangot szeretnénk-e kicsalni a partnerünkből szex alatt, vagy inkább visszafognánk a kéjes nyögéseket, számtalan szexjátékkal formálhatjuk a kedvünkre az aktus menetét.

Ha például kevesebb morgásra, nyögésre vágysz, logikusnak tűnik, hogy valamivel el kell állnod a hang útját.

1725357691663_u57eq1_2_0.jpg

Ennek egyik legkézenfekvőbb és gyönyörtelibb módja az orális szex – hiszen így biztosan kerül valami finom a szádba. De a prózaibb megoldásokat figyelembe véve egy sállal, kendővel vagy akár nyakkendővel is befoghatod a kedvesed száját.

Amennyiben az extrémebb megoldásokra is nyitott vagy, akár te, de a párod is kipróbálhatja a szájat betakaró maszkokat és természetesen a szájpeckeket is. Ezek kellőképpen tompítják a hangot ahhoz, hogy a hangok ne legyenek zavarók, emellett igencsak pikánssá tehetik a hangulatot.

Abban az esetben, ha fokozni szeretnéd a gyönyör hangjait, némileg több választási lehetőség áll előtted. Amennyiben magadból csalnál ki egy kicsit több nyögést, ruházz be egy vibrogyűrűre, amivel nemcsak a saját, hanem a párod élvezetét is növelheted. Ha kellően nyitottak vagytok az új élményekre, egy prosztataizgatót is kipróbálhatsz, miközben a párodat kényezteted.

Ami a párodat illeti, melegítő vagy hűsítő hatású síkosítókkal, dudoros péniszköpennyel, óvszerrel is eljuttathatod a csúcsig. Egy kissé extrémebb, ha a passzív párod szex alatt prosztataizgatót használ.

Szóval nyögni vagy nem nyögni, ez itt a kérdés! Válaszolj a cikk alatti kommentben. Kíváncsiak vagyunk a véleményedre.

Zsolt

Képek és gif forrása: Google

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr3718483891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása