Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

MINDEN, AMIT A SÍKOSÍTÓKRÓL TUDNI KELL

2024. április 30. - Attitűd

szex.jpg

Legyen vizes, olajos alapú vagy szilikonos, a síkosítók esetében is mindenki másfajtára esküszik. A különböző igényeket sokszor egészségügyi szempontok, például allergiás reakciók határozzák meg, ám annak is érdemes alaposan átgondolnia, hogy milyen terméket vásárol, akinek látszólag egyik sem okoz problémát.

A síkosítók fő típusai

A síkosítóknak három fő típusa van: a vizes alapú, az olajos alapú és a szilikonos.

A vizes alapú síkosítók a leggyakoribbak, ezek bármire jók. Természetes alapanyagokból, szilikon nélkül készülnek. Könnyen felszívódnak a magas víztartalmuk miatt, ezért időről időre újabb adagot kell használni (vagy vízsprével újra aktiválni lehet, és így hosszabb ideig kitart). Nincs káros hatásuk az óvszerekre. Orális szexhez kiválóak, de az anális szexhez nem a legmegfelelőbbek.

Sokan nem tudják, de a biztonságos szexet kockáztatják azzal, hogy az óvszer mellett kőolaj bázisú vagy olajos síkosítót használnak. Ezek a termékek tönkreteszik a latexet, így az óvszer könnyen elszakadhat. Az olajos síkosítók mellett szól azonban, hogy nem irritálják a nemi szerveket, sem a végbelet, és nagyon jól csúsznak. Ha mégis emellett döntesz, latexmentes óvszert vásárolj!

A kőolaj bázisú síkosítókat – mint a vazelin és a babaolaj – szájba venni sem érdemes, azok ugyanis irritálhatják a nyálkahártyát. Nem véletlen, hogy a legkelendőbb síkosítók a víz- és szilikon alapúak. Alacsonyabb ára miatt az előbbiből fogy a legtöbb, ám érdemes az utóbbiba beruházni, a szilikon alapú síkosítók ugyanis jobban, és jóval tovább megtartják a síkosságukat, valamint vizes környezetben is használhatóak. A víz alapú termékek mellett akkor érdemes dönteni, ha szilikon anyagú szexuális segédeszközt használsz, és nem akarsz foltot hagyni az ágyneműn.

A kőolaj bázisú síkosítók semmilyen érzékenységet nem váltanak ki sem benned, sem a partneredben. Ha az együttlét során megszárad, nyállal is felújítható a hatása.

A szilikonos síkosító egyesíti magában az előző kettő előnyeit, állaga vastagabb és tartósabb, nagyon jól csúszik és óvszerrel is használható. Hosszú ideig tartó, maratoni hancúrozáshoz a legmegfelelőbb választás. Vízben nem oldódik, ezért a zuhany alatt is használható. Langyos szappanos vízzel nagyon gyorsan leöblíthető.

Sokan szeretik a szexjátékokat. A legtöbb ilyen segédeszköz szilikonból lett formázva. Ezért jobb elkerülni a szilikon alapú síkosítókat.

hogy_siman_menjenek_a_dolgok_2.jpg

Az új „Silky” vizes hibrid síkosítók

Ezek hosszabb hatással, selymes tapintással segítik az anális aktust. Ezek a termékek ötvözik a vizes alapú síkosítók előnyeit a szilikonos síkosítók hosszan tartó hatásával. Ha tehát tartós, biztonságos anális szexre készülsz ezek a síkosítók a legjobb megoldás.

Anal serum, Anal spray

A spray felszívódik a bőrön, és így fejti ki a hatását, míg a szérum gél a bőr felületén vékony filmréteget képezve fejti ki hatását. Mindkettőt erősebb, intenzívebb anális szexhez fejlesztették ki, hogy kellően ellazítsa a záróizmokat, elkerüljük a fájdalmat, a bőr nyugtatása megoldott legyen hosszan tartó síkosítás mellett.

Ehető, ízesített síkosítók

Az ehető, ízesített síkosítók használatával érzékien fel tudjuk dobni az orális szexet is. Ha szereted egyszerre a szádat és a kezedet is használni, válassz ízesített síkosítót, ettől a dolgok édesek lesznek, mint az eper. Ezek mellett elegendő nedvességet biztosítanak, és az állkapcsod sem fog elfáradni. Változatosságuk és a nagyon kellemes ízesítések világa könnyen magával ragadhat, és azon veszed majd észre magad, hogy állandóan ezt használjátok.

A kombinált síkosítók

A síkosítók masszázsra is használhatók. A masszázs gélek azonban gumival nem használhatóak. Kivételt képeznek a 2 in 1 megjelölésű síkosítók, melyek egyszerre használhatók masszázsra és szexhez. A kombinált síkosítók gyengédek a bőrünkhöz, lágyabbá, puhábbá varázsolják azt. Olyanok, mint a legfinomabb testápolók, csak a síkosító hatásuk tovább tart, nem ragadnak, nem hagynak foltot.

Pár jó tanács

A parabének és a glicerin nagyon veszélyesek az egészségre. Sokan nem figyelnek, hogy a kedvenc síkosítójuk milyen összetevőket tartalmaz. Egyes esetekben az ezen összetevők rákhoz vezető szerepe jelentős. Ezért síkosító vásárlása előtt nagyon figyelmesen olvasd el a címkét, és az összetevők (Ingredients) listáját. Néhány híres márka ilyen veszélyes tartósítószert használ. Kerüld azokat, melyek glicerint és parabént tartalmaznak. Egyes webshopok direkt megjelölik azokat a síkosítókat, melyek nem tartalmazzák ezeket az összetevőket.

Akármilyen síkosítót választunk, a minőségre mindenképpen figyeljünk oda, az anális szex ugyanis speciális síkosítást kíván!

Zsolt

Képek: Google

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr4418392825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása