Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

FELVILÁGOSÍTÁS A LESZBIKUSOKRÓL

2024. március 25. - Attitűd

Miután előző cikkünkben már bemutattuk a melegekről legelterjedtebb előítéleteket, most a leszbikusok vannak a soron.

felvilagositas-a-leszbikusokrol-1-attitudonline_blog_hu.jpg

1. A leszbikusok kiábrándult heterók vagy biszexuálisok

Nem. Nem nagyon van értelme kutatni, hogy miért meleg vagy heteró valaki, de önmagában a kiábrándultság sosem elég ok. Sok kiábrándult heteró él a világban, akik ettől még nem lettek melegek. Nem ilyen egyszerű, hogy „Csalódtam valakiben, akkor ezentúl csak a másik neműekkel fogok járni vagy szexelni.” már csak azért sem, mert akiben csalódik valaki, az nem az egész férfi nemet. Ráadásul csalódni azonos neműben is lehet.

2. A leszbikusok többsége férfias, fiúsan öltözik, fiúsra vágatja a haját és pasisabb cuccokat hord...

A leszbikusok többsége nem fiús. Mivel a nagyon fiús lányok feltűnőbbek, ezért gondolhatjuk, hogy a leszbikusok többsége az. Ugyanez a helyzet a melegeknél is, akikről nagyon sokan azt hiszik, hogy nőiesek. Náluk is feltűnőbb, ha egy férfi lányosan néz ki, vagy lányosan viselkedik.

Leszbikusnak lenni egyfajta szabadságot is jelent: a társadalom elvárásai kevésbé hatnak rájuk. A női magazinokból sugárzott, férfiaknak való megfelelési kényszer kevésbé érinti őket, így szabadabban tudnak stílust választani, viselkedni. Lehetséges, hogy a lányok egy része azért választja a férfiruhákat, mert abban érzik jól magukat. Nem kell kényelmetlen cipőket, ruhákat hordaniuk. Lehet, hogy így érzik magukat teljesen leszbikusnak, ha szembe mennek a társadalmilag elvárt nőképpel.

3. A nők toleránsabbak a testi változásokkal kapcsolatban. A meleg pasiknál elég nagy elvárás a tökéletes test és kinézet

A nők talán megértőbbek, de ahogy a heteróknál vagy a melegeknél, itt is megvannak a külsőségeket nagyon nagyra értékelő, akár ítélkező emberek. Ez nem a szexuális irányultságtól függ. Lehet egy kicsit nyitottabb valaki azért, mert a saját bőrén érzékeli a túlzott elvárások káros hatásait, de ez sajnos nem mindenkire jellemző.

felvilagositas_a_leszbikusokrol-2-www_attitudonline_blog_hu.jpg

4. A leszbikusok igénytelenebbek a heteró nőknél

Nem igénytelenebbek a leszbikus nők a heteróknál. Minden társadalmi rétegben akadnak igénytelenebbek, de ennek szintén semmi köze a szexuális irányultsághoz. Nem minden leszbikus akar görcsösen megfelelni az elvárt, tökéletes nőképnek, és talán ez az oka annak, hogy egyesek ezt „igénytelenségnek” nevezik

5. A leszbikus pároknál is az egyik a pasi szerepét játssza

Két nő kapcsolatában két nő van jelen, nincsenek női vagy férfi szexuális szerepek. Akárcsak egy heteroszexuális kapcsolatban a cél az, hogy mindkét fél jól érezze magát közben, de persze itt is előfordulnak olyanok, akik csak a maguk örömét keresik. Hogy éppen ki az aktívabb egy szeretkezés során, teljesen változó. Lehet csak az egyik, vagy a másik, de lehet felváltva is, ahogy épp jólesik.

6. A leszbikusok sűrűbben cserélnek partnert, mint a heterók

Nincs összefüggés a szexuális irányultság és a partnercsere gyakorisága között, ez inkább alkati kérdés.

felvilagositas-a-leszbikusokrol-3-attitudonline_blog_hu.jpg

A leszbikus nők zászlója

7. A leszbikusok azért választják a nőket, mert még nem elégítette ki őket férfi rendesen

Mint a meleg fiúk, úgy a leszbikus lányok többsége is próbálkozik fiatalkorában az ellenkező nemmel. Természetszerűleg ez nem elégíti ki őket s ez után megtalálják az azonos neműek társaságát, ezért tűnhet igaznak a fenti állítás, noha valójában a meleg identitás fejlődéséről és az út kereséséről van szó ilyenkor.

8. Nőknél gyakoribb a homo- és biszexualitás, mint a férfiaknál

Tévedés, mindkét nemnél azonos eséllyel lesz egy-egy személy meleg vagy leszbikus. Ne keverjük ide azokat a nőket, akik a heteró férfiak felizgatása miatt pornófilmekben egy másik nővel szeretkeznek. Ők a való életben heteró nők, akik mindössze pénzért vesznek részt leszbikus jelenetekben, valójában azonban a férfiakat szeretik.

9. A leszbik utálják a buzikat

Nem. A leszbik is buzik. Inkább személyes szimpátiáról vagy antipátiáról beszélhetünk, semmint csoportok közötti konfliktusról. Sokszínűek vagyunk, minden ember egyénekkel találja meg a hangot, legyen az heteró vagy bárki az LMBT közösségből.

10. A leszbikusok sok játékszert használnak

Attól függ, ki, mit szeret, vagy éppen mihez van kedve. Az interneten hatalmas piaca van a szexuális segédeszközöknek, kiegészítőknek, mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Természetesen, a leszbikusok is tudnak eszközök nélkül szeretkezni, nagyon jókat, ezért sokan nem érzik szükségességét játékszerek bevonásának.

11. Két nő jobban ki tudja elégíteni egymást

Ha a két nő vonzódik egymáshoz, akkor igen. Ha viszont nincs meg az összhang, akkor mindegy, de ez így van a heteró pároknál is. A praktikákat pedig képes bárki megtanulni.

Zsolt

Képek: freepik.com

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr1318363275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása