Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ATTITŰD

5 TIPP A KEMÉNY EREKCIÓ FENNTARTÁSÁÉRT

2024. március 28. - Attitűd

Egészség | Egyre gyakoribb a merevedési zavar előfordulása. A betegség nem csak az idősebb korosztályt érinti, egyre több fiatal férfi is szenved tőle.

erekcio.png

Kezdj el futni!

A futás az egyik legjobb módja annak, hogy ne csak a lábaid legyenek formában, hanem „az" is, ami köztük van. A rendszeres futó edzsésnek számos előnye van a testére nézve, ideértve azt is, hogy a pénisze jobban fogja bírni és hosszabb ideig fog működni. A futás az aerob tevékenységek közé tartozik, ami csökkentheti a pulzusát és növelheti a teljesítményét a szisztematikus edzés során. Mit jelent ez a pénisze számára? Hosszabb ideig fogja bírni. A futás az egyik leghatékonyabb megelőző intézkedés a magas vérnyomás ellen is. A magyarországi lakosság becslések szerint 35%-a szenved ebben az egészségügyi problémában. A magas vérnyomás egyik első tünetei közé tartozik az erekciós zavar. A futással így elérheti, hogy a férfiassága keményebbé váljon. Ha nem szereti a futást, választhatja a nordic walkinget, az orbitreket vagy más kardió tevékenységet is.

Építs izmokat

Harminc éves kor felett a férfiak természetes módon kezdik elveszíteni az izomtömegüket, és jelentkeznek az első kudarcok az ágyban. Ez nem véletlen. Mindkét állapot oka a tesztoszteron csökkenése. Erősítés nélkül harminc éves korod után egyre inkább kezded elveszíteni az izomzatod és a férfiasságod. Negyven éves korodig észre sem fogod venni, de ezután az izmok kb. 1%-át veszíted el évente. És ez egyre nagyobb mértékeket ölt. A szexuális kudarcok száma is növekszik. A terápia az erősítő edzés lehet. Egy spanyol tanulmány rámutat arra, hogy heti 4, legalább egy órás erősítő edzés 40%-kal növeli a tesztoszteront a férfiakban. Ez azt jelenti, hogy az izmok nem fognak fogyatkozni, hanem éppen ellenkezőleg, növekedni fognak. És nem csak az izmaid. A tesztoszteron az ágyban történő teljesítmény minőségére is hatással van.

Kegel-gyakorlatok

Úgy gondolod, hogy ezek csak női gyakorlatok? Az igazság az, hogy a Kegel-gyakorlatok segítenek a nőknek a hüvely akitivitásának és rugalmasságának a megőrzésében. A férfiaknak pedig az elmaradozó erekciónál segítenek. Ezek egyáltalán nem bonyolultak, és akár egy unalmas munkamegbeszélés során is elvégezhetők. A medence körüli izmok megfeszítéséről van szó. Mintha magasabbra akarnád húzni a végbél- és az ölizmaid. Hasonlóan, mint amikor vissza akarod tartani a vizeleted. Ekkor ténylegesen Kegel-gyakorlatokat végzel. De ilyen koncentrált módon is stimulálhatod őket, ha legalább tízszer összehúzod és elernyeszted az izmaid. Tartsd tíz másodpercig megfeszítve az izmokat, majd ernyesszed el őket.

Fogyassz megfelelő élelmiszert

Az erekciót óriási mértékben befolyásolja az, hogy hogyan táplálkozol. Minél több alkoholt, cigarettát és zsíros ételt fogyasztasz, annál hamarabb válik puhává a péniszed. Ezért tedd félre a rossz szokásokat, és próbálj meg több magokat, zabpelyhet, diót fogyasztani, és adj hozzá Maca-port a reggeli keveredhez. Ez egy őrölt perui datolyaszilva, ami segít a test regenerálásában sportolás után, és egy jól ismert dél-amerikai afrodiziákum is.

Legyen otthon tartalékban péniszgyűrű

Ha te is azok közé a férfiak közé tartozol, akik ugyan felizgulnak, de viszonylag rövid ideig bírják, próbálj ki egy kis segítőt a péniszgyűrűk vagy a péniszköpenyek formájában. Dupla előnyük van. Az első az, hogy megakadályozzák a vér távozását a péniszből. Mint tudjuk, minél több a vér, annál keményebb az erekció. Mivel a gyűrű megakadályozza a vér túl gyors kiáramlását, az erekció is sziklaszilárd lesz, és sokkal hosszabb ideig fog tartani, mint általában. A péniszgyűrű másik előnye, hogy fokozza a szerelmeskedés közbeni érzéseket. Ez is az oka annak, hogy a férfiak erekciós problémák nélkül is a péniszgyűrűk után nyúlnak. Röviden: intenzívebb szexet akarnak megélni.

Te is szeretni fogod a péniszgyűrűket. Viselésük nem feltétlenül azt jelenti, hogy egyike vagy azoknak, akik félnek attól, hogy nem maradnak kemények. A péniszgyűrűknek lehetnek speciális kiemelkedései, amikkel izgatják a partnert. Ennek köszönhetően a szex is kellemesebb és orgazmikusabb lesz a passzív fél számára. Péniszgyűrű használatával mindkét fél csak nyerhet.

Nyitókép: freepik.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://attitudonline.blog.hu/api/trackback/id/tr4518365755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása